Friday, May 1, 2009

jom maen MYBRUTE!!

salam sejahtera kepada mat jambu sekalian.. hari ni aku ade bende nk promote kat korang.. terutamenyer bdk2 yg suke on9.. ape brg maen frendster, facebook dan sekaumnyer.. haha.. korang maen mybrute lgik best.. Cume luangkan mase selama 5 minit je setiap hari... x lmekan.. so ape lgi.. buat la.. game nie x perlu nk perah otak bnyk2.. sket2 jer.. sbb, experience n barang2 sume korang dapt automatik.. x yh nk kne beli barang.. so, mmg simple la..
aduiss.. aku x tau nk explain la.. korang maen jela ea... hehehe.. kalo ade mslh bgtau aku yer...


care nk mulekan mybrute...:-

klik kat sni--------->
http://mybrute.com




1)type name@nickname korang
2)pilih karektor
3)pilih warne
4)start lawan

so.. nnt korang pon lawan ngan akuh.. hehehe..


pastu, korang pon kalah.. hehehe.. bkn ape, tupon sbb aku da level 5, korang bru level satu..
pas2, korang klik kat back 2 cell..


so.. inilah cell korang.. bile korang bkk bkk jer cell korang, firstly, save password(1) dlu..
kalo korang x save, nnt org laen boley gune karaktor korang.. hahaha..
lps 2, klik kat ARENA(2)..
so, inilah arena korang... kat sni baru la korang boley lawan org yg selevel korang atau lawan ngan member2 sendri.. kalo nk lawan ngan member, type nickname die kat search 2.. so, bile korang da kalahkn die, jgn lupe kutuk2 die yer.. huahua..

p/s:kepada sesiape yg ade mybrute, jom lawan ank2 murid ku..
1)samadpunyer
2)seraimanis
3)hantukasut
4)glogglog
5)setanmu

korang just taip jer name nie.. nie sume bru level 5.. hihi...

2 comments:

  1. tunggu aku abes final dlu arr...

    ReplyDelete
  2. ko pandai men ke???mesti asyik kalah jeh..hahaha

    ReplyDelete